Nagrade za najbolja odjeljenja IV razreda – Praznici su vrijeme poklanjanja

Neposredno pred Novu godinu obradovala nas je ponuda menadžera Konobe ,,Krušo“, Aleksandre Radović i ugostiteljskog objekta ,,CASA“, Stefana Špirića. Naime, oboje su bivši đaci naše škole i u znak lijepih sjećanja na osmogodišnje školovanje, poželjeli su da za učenike nižih razreda u svojim objektima, upriliče druženje sa Djeda Mrazom i glumcem Željkom Vavićem. U školi je odlučeno da se nagrade najbolje odjeljenje IV razreda u Matičnoj školi i u Igalu, a to su odjeljenje IV4 -učiteljice Vanje Đurović i IV5- učiteljice Mire Jovanović.
Bilo je mnogo radosti, smijeha, slatkiša, sokova, poklona, a najbolje o tome govori video prilog i sastavi nagrađenih učenika, učesnika novogodišnje avanture.

Praznici su vrijeme poklanjanja,
CASA Igalo i Raffaelo & konoba KRUSO- HERCEG NOVI su učenicima Osnovne škole „Dašo Pavičić“ poklonili dan za PAMĆENJE.

Moja novogodišnja avantura

Kada  smo došli u školu po đačke knjižice 29.decembra, tada smo proglašeni za najbolje odjeljenje 4.razreda ,zajedno sa još  jednim odjeljenjem iz Igala.

Babe Mrazice su nas povele u restoran koji se zove Konoba „Krušo“.Tu smo se častili novogodišnjim medenjacima,sendvičićima,sokovima,igrali,pričali i plesali,a kasnije smo se slikali sa Deda Mrazom koji je bio skriven iza jedne crvene zavjese.Sve je bilo jako lijepo uređeno,čarobno.Svi smo dobili po paketić sa slatkišima.Poslije toga smo trebali da se vozimo vozićem,ali je kiša padala pa smo morali ići pješke do  kafića „Kaza“.Tamo smo pogledali jednu jako lijepu predstavu i počastili se novogodišnjim mafinima ,krofnicama i sokovima.

Meni se baš svidjelo ovo iskustvo i svakom bi preporučio da bude vrijedan zato što i njegovo odjeljenje može da bude ovako nagrađeno.Hvala svima koji su nam priredili ovakvo nezaboravno iskustvo.

Nikola Žorić, IV  4

 

 

Moja novogodišnja avantura

Na kraju 1.polugodišta moje odjeljenje je bili najbolje odjeljenje 4.razreda i zbog toga smo bili nagrađeni.

Prvo izneneđenje je bilo savršeno,bili smo u restoranu.Slikali smo se sa Deda Mrazom,jeli medenjake,sendvičiće,plesali,dobili poklončiće…I tu je bilo odlično,bio sam oduševljen.Ali iznenađenje nije tu završeno.Krenuli smo pješke  dalje do kafića „Kaza“.Drugo izneneđenje je bila predstava.Ona je bila lijepa,ali sam se malo razočarao jer nije bila novogodišnja.Svejedno predstava je bila odlična i vrlo poučna.Bio sam mnogo srećan i ponosan na sebe i svoje drugove iz odjeljenja.

Iz ovoga sam naučio da treba slušati roditelje i učiteljicu i da se trud uvijek isplati.

Balša Ratković,  IV  4

 

 

Moja novogodišnja avantura

Pred kraj 1. polugodišta učiteljica nam je rekla da nam priprema neko iznenađenje za kraj.Nismo znali o čemu se radi.Nestrpljivo sam čekala taj posljednji dan škole.

Kada smo došli u školu učiteljica i Baba Mrazice su nam  rekle  da smo najbolje odjeljenje 4.razreda zajedno sa učenicima iz Igala.To je za nas bilo veliko iznenađenje.Poveli su nas na novogodišnju žurku.Tamo nas je čekao Deda Mraz i puno lijepo ukrašenih kolača i sendvičića.Deda Mraz je za svakoga pripremio poklon.Svi smo bili jako srećni zbog toga.Poslije  smo otišli u drugi kafić i tamo smo se opet častili i gledali predstavu u kojoj smo svi uživali.Kada je predstava završena svi smo otišli kući srećni i zadovoljni.

Ovo novogodišnje iznenađenje koje nam je pripremila naša učiteljica bilo je divno i uvijek ću ga se rado sjećati.

Katarina Smolović , IV  4

 

Hvala
Pekara&poslasticarnica „Tajna“
FOTO Studio MIĆAN
Milos Samardzic SM Photography