Prezentacija stripa

Našu školu 6. septembra  posjetili su Jovan Subotić, jedan od organizatora jedanaestog izdanja Hercegnovskog strip festivala i Pavle Zelić, diplomorani farmaceut,  ispred Agencije za lekove i medicinska sredstva Srbije i  autor publikacije ,,LANA TAFI“.

Cilj njihove posjete bio je predstavljanje stripa LANA TAFI. Publikacija je predstavljena kao strip igra koja se bavi važnim porukama o opasnim lažnim lijekovima. Autori projekta su iskusni stručnjaci koji su svoje znanje pretočili u jedinstvenu vezu zabavne strip-igre i teških i ozbiljnih činjenica i pitanja.

U Svečanoj sali Škole učenicima i nastavnicima predstavljena je publikacija. Učenici su uživali u zanimljivim crtezima iz publikacije i izobilju zanimljivih i korisnih informacija. Crteže u publikaciji priredio je Boris Nenezić, jedan od vodećih primjenjenih umjetnika u Beogradu koji se poseobno istakao u svijetu stvaranja internet igrica.Urednici publikacije školi su poklonili oko 200 komada stripa  koji su urađeni po licenci Maksa Vebera