Veče stihova i muzike

U saradnji sa Muzičkom školom, naša škola priredila je posebnu veče, posvećenu talentovanim učenicima u recitovanju i sviranju. Dok smo slušali stihove koje su recitovali Danilo Naumović i Anja Sladović, naši nagrađeni recitatori, slušali smo i akorde koje su svirali mali umjetnici na gitari. Učenici talentovani za umjetnost, podijelili su sa publikom najljepše note. Publika je uzivala u solo pjesmama, bogatim melodijama odsviranim na gitari, flauti, violini i harmonici. Nije nedostajalo radosti, osmjeha na licima gostiju koji su s pažnjom pratili program večeri i učesnike programa obasipali toplim aplauzima.

Voditelji zabavnog programa bili su Mina Aničić, član radijske sekcije, i učenik, Matija Dabović, koji je najavio instrumentalne tačke.

Gost večeri bila je Valentina Kulinović, predsjednica Gradske muzike i mažoretki Herceg Novi, koja je pohvalila učenike za sjajan nastup i poželjela im puno uspjeha u daljem radu.

Naša škola je na ovoj priredbi  predstavila malu grupu muzičkih talenata, a talenata je puno u našoj školi. Želimo da budu uspješni u nastupima. Radujemo se narednim koncertima koje budu pripremali sa svojim nastavnicima.

Print Friendly, PDF & Email