Čas sporta na Škveru – i teorija i praksa

Učenici II1, II2, II3, II4 i II5, sa učiteljicama Suzanom Banković, Jelenom Perčinović, Natašom Beko, Aleksandrom Samardžić i Milkom Vuković, 13. 6. 2024. godine, posjetili su bazen PVK ,,Jadran’’ na Škveru.

Oni su obišli trofejnu salu gdje ih je gospodin Miloš Mračević, direktor kluba, upoznao sa istorijatom kluba i njegovim uspjesima.

U trofejnoj sali PVK ,,Jadran‘‘ nalazi se preko 500 pehara i 120 plaketa koje su Jadranaši osvojili zahvaljujući svojim sportskim rezultatima. Mališani su čuli kako su bavljenje sportom i zdrava ishrana osnov za njihov pravilan psiho-fizički razvoj. Oni su sa velikom pažnjom i zanimanjem slušali o dobrobitima bavljenja vodenim sportovima.

Nakon toga djeca su, u pratnji i pod nazorom iskusnih i posvećenih trenera, uživala u polučasovnom kupanju u bazenu. Podijeljeni u dvije grupe – početni plivači i plivači, oni su bez straha uživali u plivanju.

Zadovoljna i nasmijana dječija lica najbolje svjedoče o vrijednosti ove posjete za koju su zaslužni njihovi učitelji, koji neumorno realizuju sve ciljeve u okviru lokalne zajednice, ali i treniri i Uprava PVK ,,Jadran’’ kojoj se puno zahvaljujemo na gostoprimstvu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*