SPORT – OŠ ,,DAŠO PAVIČIĆ” BEZ KONKURENCIJE

U periodu od 9. do 16. oktobra, u okviru opštinskog takmičenja osnovnih škola u pet različitih ekipnih sportova, OŠ ,,Dašo Pavičić” bila je bez konkurencije.

Učešće su uzele sve četiri osnovne škole iz naše opštine, a učenici su se takmičili u: košarci, basketu 3×3, odbojci, fudbalu i rukometu.

Među košarkaškim ekipama, i u muškoj i u ženskoj konkurenciji, prva mjesta i plasman na regionalno takmičenje osvojili su učenici OŠ „Dašo Pavičić“. Basket 3×3 u muškoj konkurenciji takođe je u znaku OŠ „Dašo Pavičić“. Njihov trener je profesor Željko Milićević.

Ni uspjeh naše škole u rukometu nije izostao, pa su se na regionalno takmičenje plasirale i muška i ženska ekipa na čelu sa profesorom Darkom Miketićem.

U odbojci svoje bravure i najbolju igru pokazale su i muška i ženska ekipa OŠ „Dašo Pavičić“, osvojivši takođe prva mjesta i dalji plasman na regionalno takmičenje. Mentor muške ekipe je profesor Darko Miketić, a ženske profesorica Marina Marić.

Kada je riječ o fudbalu i u muškoj i u ženskoj konkurenciji, naša škola je uz posvećenost profesorice Marine Marić postigla najbolji rezultat.

Pomenuta takmičenja su protekla po planu, a zahvaljujući predusretljivosti uprave OŠ „Milan Vuković“ i OŠ „Ilija Kišić“, kao i vlasnika „Polino“ arene kojima dugujemo posebnu zahvalnost.