SPOJIMO RUKE U KOLO

U okviru realizacije projekta ,,Spojimo ruke u kolo“, dana 15. decembra 2023. godine, posjetili smo JU OŠ ,,Jovan Gnjatović“ u Vraćenovićima gdje su nam se pridružili učenici i članovi kolektiva JU OŠ ,,Jovan Draganić“ iz Petrovića.
Ovom prilikom, nakon dobrodošlice i pozdravnog govora direktora škole Vuka Nikolića, upriličen je bogat program u kojem su učenici pokazali svoje vještine u recitovanju, pjevanju, sviranju, glumi i prenijeli znanje o primjeni mediteranskog bilja u dekoraciji tokom nastupajućih praznika.

U programu su, pored domaćina, učestvovali i učenici naše Škole: Otović Dunja, I1 i Jelanić Andrej, II1 (mentorka Budimirka Veseli); Jančić Sara, IV1 i Oniško Laura, IV2 (mentorke: Zorica Čičković i Mirjana Simović); Lješković Nađa, IV6 i Milović Jelena, IV7 (mentorka Jelena Pljevaljčić); Seferović Sava,VI2 (mentorka Bojana Mijović); Gavrilović Nina, VIII2 (mentorka Dubravka Ametović); Popović Bogdan, VIII3 i Manojlović Neda, VIII5 (mentorka Milica Kovačević).

Nakon završetka programa, učenicima JU OŠ,,Jovan Gnjatović“ i JU OŠ ,,Jovan Draganić“ uručeni su novogodišnji poklon paketi koje su za njih pripremili učenici naše škole.

Učenici su ovom prilikom upoznali nove drugare i uživali u igri i druženju sa njima. Njihovi vršnjaci pokazali su im dvorište i prostorije svoje škole, upoznali ih sa igrama koje rado igraju, a zatim su druženje nastavili uz ples, fudbal i stoni tenis.

Delegaciju naše Škole, koja je boravila u posjeti školi u Vraćenovićima, predstavljali su: direktorica škole Bosiljka Perunović, pomoćnica direktorice Mira Krulanović, Budimirka Veseli, nast. razredne nastave, Jelena Pljevaljčić, prof. razredne nastave, Jelena Mirjanić, spec. predškolskog vaspitanja i Ljiljana Knežević, prof. geografije.

Zahvaljujemo se Turističkoj agenciji Blue line koja nam je i ovom prilikom izašla u susret i obezbijedila prevoz učenika i zaposlenih.


Koordinatorke projekta:
Budimirka Veseli, nast. razredne nastave
Milica Kovačević, prof. biologije