Druženjem oživljavamo uspomene

Penzioneri OŠ „Dašo Pavičić“ su imali čast i zadovoljstvo da 9. juna 2022. godine, zajedno sa direktoricom škole Tatjanom Krstajić, predsjednicom sindikata Milicom Kovačević i članovima Komisije za saradnju sa penzionerima, uživaju na jednodnevnom izletu u Trebinju. Ovo je dan kada je prvi put za penzionere naše škole upriličen ovakav doživljaj, na čemu smo veoma zahvalni.

Prošetali smo Trebinjem, njegovom autentičnom pijacom i uz kaficu i osvježenje uživali pod čuvenim trebinjskim platanima. Posjetili smo Gračanicu i ručali u etno restoranu Grada sunca.

Najljepši od svega su bili naši međusobni susreti i evociranja uspomena iz naših bogatih riznica sjećanja na višedecenijsko pedagoško iskustvo u ovoj i u drugim školama bivše Jugoslavije. Bilo je i pjesme, recitovanja, zanimljivih priča… Jednom riječju, bio je to dan koji ćemo dugo pamtiti. Svi smo poželjeli da se ovako nešto ubrzo ponovi.

Hvala svim sponzorima, Upravi škole i Sindikatu prosvjete koji su ovo prelijepo druženje omogućili i finansijski podržali.

Bilo je lijepo, ponovilo se!

Zahvalni penzioneri OŠ „Dašo Pavičić“

 

Print Friendly, PDF & Email