POSJETA AVANTURISTIČKOG PARKA

Učenici i učitelji drugog razreda, OŠ ,, Dašo Pavičić ’’, ove jeseni su posjetili Avanturistički park na Vrbanju. Park je napravljen u hercegnovskom zaleđu i jedan je od najsavremenijih adrenalističkih parkova u regionu.

Učenici su pokazali oduševljenost, spretnost, hrabrost i snalažljivost prelazeći različite prepreke poligona koji je primjeren isključivo njihovom uzrastu.

Nastavnicima i učenicima je početkom školske 2021/2022. godine Agencija za izgradnju i razvoj Herceg Novog ponudila besplatno korišćenje Avanturističkog parka. Oduševljeno su prihvatili ponudu i zajedničkim snagama se oprobali na poligonu.

Ovo, zaista predivno iskustvo, upotpunila je dobrodošlica od strane domaćina koji su djecu dočekali nasmijani sa poklončićima u vidu slatkiša , koje su im namijenili. Mladi instruktori su pokazali veliku stručnost u svom radu pazeći i bodreći naše mališane.

Učiteljice Mirjana Simović, Jelena Vuković, Zorica Čičković, učitelj Marko Vučković i  učenici drugog razreda preporučuju i ostalim kolegama, da sa svojim učenicima posjete sadržaje Avanturistističkog parka jer su se iz istog vratili kućama puni nezaboravnih i prelijepih utisaka.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


eighteen − 14 =