PREDŠKOLCI U ŠKOLSKIM KLUPAMA

Predškolci starije I i starije II grupe vaspitne jedinice Topla su 28. i 29. marta 2023. godine posjetili našu školu. Obišli su školsku zgradu, kancelariju pedagoga i psihologa, salu za fizičko i đake prvake.
Drugari iz starije I grupe i njihove vaspitačice Slavica Brajović i Anđela Šoškić su bili naši gosti i u odjeljenju I 2, uz podršku učiteljice Jelene Perčinović i vaspitačice Daliborke Zečević, aktivno učestvovali u realizaciji časa likovne kulture čija je tema bila „Proljećna livada“.
Drugare starije II grupe, njihove vaspitačice Tamaru Vuković i Lenku Vuković, te asistentkinju Suzanu Radović, su ugostili učenici I 4 odjeljenja. Uz podršku učiteljice Aleksandre Samardžić i vaspitačice Verice Kovačević vrijedne ruke predškolaca i prvaka su napravile ukrase za kosu na temu „Proljeće u kosi“.
Zahvaljujući maštovitosti i kreativnosti predškolaca radovi su bili još ljepši i šareniji, a druženje sa školarcima će im sigurno biti novi dio mozaika pozitivnog doživljaja škole.
Posjeta je dio programa prelaska djece iz vrtića u osnovnu školu i pokazatelj dobre saradnje naših ustanova.
Aktivnosti ovoga tipa su značajne za kvalitetnu i efikasnu pripremu predškolaca za njihov što lakši prelazak na sljedeći nivo obrazovanja.
Print Friendly, PDF & Email